زندگی پر از خاطره است...

زندگی پر از خاطره است...

خاطرات زندگی من در آلمان
زندگی پر از خاطره است...

زندگی پر از خاطره است...

خاطرات زندگی من در آلمان

سالاد

مدتی بود که تصمیم گرفته بودم برای انواع کاهوها و کلم ها و کلا این خانواده که اینجا می بینم بنویسم. برای همین مدتی طول کشید تا تونستم اسم اکثرشون رو یادداشت کنم تا عکس هاشون رو از اینترنت بگیرم. اینجا به کاهو میگن salat و به سالاد هم میگن سالاد! کاهو و کلا سبزیجات بومی هر منطقه ای هست و در ایران هم سبزیجات مناطق آب و هوایی مختلف با هم فرق می کنه. اینجا کاهوهای مختلف برای مصرف خام و سرخ کردن وجود داره که طعم هاشون هم فرق می کنه. یکی تلخ تره یکی بی آب تره یکی اصلا بی مزه است یکی مزه علف میده کلا! کلم پیچ و گل کلم و اینجور سبزیجات که مشترک هستند و همه می شناسیم. البته احتمالا یک سری از همین عکس های که من گذاشتم توی شهرهای مختلف ایران به اسم های متفاوت موجود و شناخته شده باشه. در فروشگاه های اینجا انواع سالادهای بسته بندی شده (تخم مرغ و پنیر و کاهو و گوجه و کاهو و ....) به وفور پیدا میشه و مشتری هم فراوان داره. معمولا موقع ظهر یک بسته سالاد می گیرن گاهی با نان و یا سوسیس و به جای ناهار می خورند.
این اسامی که من به فارسی نوشتم ترجمه شده توسط گوگل هست و ممکنه معادل بهتری هم داشته باشه.یا توی ایران بهش چیز دیگری می گویند.


سالاد آماده

بسته سالاد آماده
من اسم های آلمانی شون رو هم زیر عکس ها نوشتم تا اگر خواستین بتونین توی اینترنت راجع بهشون مطالعه کنید


سالاد


سالاد


چند مدل کاهو


این کلم های کوچولو اندازه گردو هستند کلم رزشکل - Rosenkohl


این هم کلم های رز به بوته


این هم که همه می شناسن کلم بروکلی


کاهوی رنگارنگ! Bunte Salat


chinakohl کلم چینی


endivien کاسنی فرنگی(البته این ترجمه گوگل هست من نمی دونم درسته یا نه!؟)


endivien همون قبلی

این کاهوهای پائین خیلی شستنشون راحته. کوچیک هست اندازه ریحان و همیشه هم تمیز و در بسته بندی به فروش میرسه. مزه اش هم خوبه. هرچند که شبیه کاهو نیست ولی خب سبزیه دیگه


کاهوی مزرعه! feldsalat

feldsalat


kopfsalat کاهوی کله ای! اصلا هم خوشمزه نیست



rotkohl کلم قرمز خودمون



salatherzen قلب کاهو. قسمت های سفیدش تلخه! برای سرخ کردن استفاده میشه


 کاهوی کوه یخ-  به نظر من که خوشمزه نیست. eisbergsalat


weisskrautمعنی تک تک کلماتش میشه گیاه سفید!


کاهوی پیچی-wirsing


wirsing



mangold برگ چغندر-حالا خود چغندرش کجاست من نمی دونم!


mangold- یادتونه علوم راهنمایی که برگ های گیاهان رو رنگ می کردیم!


Radicchio کاسنی تلخ


یک مزرعه کاهو و سبزیجات


کاهوهای مختلف


گیاه زنجبیل- زنجبیل رو به این صورت من زیاد دیدم

نظرات 37 + ارسال نظر
بسامه چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:45 ق.ظ


سالاد... کاهوووووووووو...
وای دخترم.. نازنینم.. اینا رو می زاری اینجا فکر قلب منم باش.. من عاشق سادام.. من عاشق کاهو ام.. وای چقدر خوشمزه.. وای من دیوونه شم...
وای فکر کنم من بایم اونجا هر دفعه فقط برم کاهو بار بزنم با خودم بیارم خونه... من چقدر عاشق المان نازنین هستم.. اصلا یکی از دلایلش وجود این کاهوهای رنگارنگه...(دلیلت واقعا تو حلقم)
وای لیلی.. بازم بزار.. بازم بزار...
من عاشقشمممممم... سالادددددددددددد
از اون کاهو چینی ها ما هم داریم اینجا.. من دوست ندارم زیاد.. بی مزه اس..

من هم خیلی سالاد کاهو بدون سس رو دوست دارم. البته قیمت های این کاهوها با هم فرق می کنه و خیلی نمیشه مانور داد!
بازم سالاد بذارم یا کاهو؟ اصلا تشریف بیارین منزل ما دور هم سالاد بخوریم

*فاطمه* چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:23 ق.ظ http://daftarezendegieman.mihanblog.com/

چه سبزیجات جالبی بعضیاشو اولین بار بود میدیدم.
سالادهاشون مخلفاتش زیاده که به عنوان ناهار میخورنش.

من هم خیلی هاشون رو تا حالا ندیده بودم.
احتمالا سالاد با پنیر و تخم مرغ و کالباس هم دارند که میشه به عنوان ناهار موقت خورد

صبا چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 12:02 ب.ظ http://gharetanhaei.persianblog.ir

فقط اون قلب کاهو به کاهویی که به صورت متداول مصرف میکنیم شبیه هست. ولی ما هیچ وقت کاهو سرخ نمیکنیم!! تو غذاهای ایرانی کاهوی سرخ شده داریم، آیا؟؟

من شنیدم که شیرازی ها از کاهو به عنوان ته دیگ برنج استفاده می کنند. ولی اینجا نوع خاص کاهو رو مثل پیاز سرخ می کنند!

فاطمه چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 01:15 ب.ظ http://2t7p.mihanblog.com/

کاسنی تلخ رو من اول فکر کردم گوشته
چه جالب بعضی هاشو اگه قبل این به من میدادند میگفتم گیاه هرز خود رو است نگو سبزیجات مردم المان است!!!

هه هه
تو خود ایران هم سبزیجات منطقه ای زیاد داریم که برای مهمانان تازگی دارد

nani چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 01:51 ب.ظ http://www.abcd1.blogfa.com

avale postet ye kam taajob kardam vali baadesh didam hagh dashti ye post baraye kahoo bezari leili jan

من فکر می کنم بیشتر این کاهو و سبزیجات برای تزئین استفاده میشه وگرنه مزه شون فرق نمیکنه. البته من هم همه رو امتحان نکردم ها ولی تنوعش برای من هم عجیب بود.

زینب چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 04:44 ب.ظ

سلام لیلی خانوم عزیز. پست سالادیتون خیلی خوبه
کاهوی کوه یخ رو ما بهش میگیم کاهو پیچ یا کاهو چینی. ترد و آبداره اما درباره مزش تعریف خاصی ندارم.
البته کاهوهای عادی خودمونم تو بعضی فصول میشه بجای شیرین تلخش رو پیدا کرد. راه تشخیصش هم اینه که یک برش عرضی بهش بزنیم. اگه آوندهاش دارای شیره ای به رنگ سفید صدفی بود یعنی تلخه در غیر این صورت تلخ نیست.
در پناه خدا و اهل بیت (ع)

سلام خانومی
قابل شما رو نداره بفرمائید یک سالاد دور هم بخوریم
این اسامی رو من توی گوگل ترجمه کردم شاید به فارسی چیز دیگه ای هم بهش بگن
به به این کار رو بلد نبودم. ممنون از راهنمائیت

بسامه چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 04:45 ب.ظ

من کلا غذاهای گیاهی رو بیشتر از غذاهای گوشتی دوست دارم.. اصلا گوشتمون یا مرغمون تموم بشه برام مهم نیست ولی عمرا سالاد نباید از سبد غذایی مون حذف بشه... ماکارونی هم بزار...
روش درست کردن انواع سالاد رو هم بزار...
ایشالا میام.. دور همی که هستیم جشنواره سالاد می زاریم..

من که کلا با گوشت قرمز میانه خوبی ندارم. روش درست کردن انواع سالاد؟ من اینقدرها هم آشپزی بلد نیستم. فکر کنم همه مواد رو خرد می کنن و با هم قاطی می کنند میشه سالاد!
به به جشنواره سالاد چه فکر خوبی زود بیا

صبا چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 05:45 ب.ظ http://gharetanhaei.persianblog.ir

لیلی جان من خودم شیرازی ام گلم ولی فقط یه بار مادر محترم بنده از کاهو بجای ته دیگ استفاده نمود که چون خیلی نا فرم بود دیگه تکرار نشد (البته مامان من خلاقیتشون تو آشپزی زیاده) ولی من جای دیگه ته دیگ کاهو ندیدم!!

به به خانوم شیرازی خوش سلیقه
ما یک دوست شیرازی داریم که گفتن مامانشون اینکار رو انجام میدادن و یکبار هم برای ما درست کردن. من فکر کردم ته دیگ مرسومی توی شیراز هست

نرگس چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:18 ب.ظ

من یه دوست شیرازی داشتم (البته اطراف شیراز) که می‌گفت برگ چغندر تازه رو تو دم‌پختک استفاده می‌کنند و خیلی خوشمزه میشه!

به به فکر کنم با این پست روش های مختلف استفاده از کاهو و سبزیجات رو هم یاد بگیریم

مامان چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:21 ب.ظ

وای کلم های کوچولو چه خشگلن

من نمیدونستم این همه نوع کاهو داریم .جالب بود دستت درد نکنه عزیزم

مزه این کلم ها شبیه شلغم هست!!
خواهش می کنم

محجوبه چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 08:37 ب.ظ http://www.lebaseshokr.mihanblog.com

یا شکور
سلام لیلی جان
خیلی برام جالب بود پستت . هم دهنم آب رفت هم واقعا انواع کاهو ها عجیب بود
اینقد تو این پست کاهو دیدم و خوندم که حالا حس می کنم سبزهای بالای وبتم یه نوع کاهوست

شاد باشی و رستگار
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام خانومی
بفرمائید یک سالاد دور هم میل کنیم نمیشه که حالا که هوس کردین دست خالی برگردین
چه چشم های تیزبینی. کاهو رو بالای صفحه هم پیدا کرده

BABAII چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 08:41 ب.ظ

سلام

ممنون از اینهمه دقت واطلاعات

غذای ساده و آماده برای ظهر کاری هم جالب وقابل توجه

تا راحت و زود به کارشون برسند. برای کارمندان ما الگوی خوبیه.

سلام
اینجا ساعت ناهار اکثر جاها نیم ساعت هست و کارمندها خودشون باید فکر غذای خودشون باشند. البته فکر می کنم تعداد وعده هاشون بیش از سه تا باشه. یعنی دم غروب هم دوباره یک سری دیگه خوردن دارند

زینب چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:24 ب.ظ http://www.bahary72.blogfa.com

سلام لیلی جون.وووای عزیزم این پست چه قدرجالبه.خدایاشکرت برای این همه نعمت ها.من بعضی هاشونوتاحالاندیده بودم.این بسته بندی سالادهم عین مغازه ها ادموجذب میکنن

سلام خانومی
واقعا آفریده های خدا بسیار متفاوت و جذاب هستند. من هم خیلی از اینها رو تا حالا ندیده بودم.
ای بابا شما که قدرت جذب شدنت خیلی بالاست

تهمینه پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 01:18 ق.ظ http://vaghtimamanmishi.persianblog.ir

وای منم سالاد می خوام. بعضی هاشون شبیه جلبک ها و گیاهان دریایی بودن اما خب باید بخوریم تا معلوم شه خوشمزه ان یا نه دیگه. حالا از کجا بیاریم ؟!

قیافه هاشون برای تزئین قشنگن.
ما هم جرات امتحان همه اش رو نداریم چون اگه تلخ باشه هیچ فداکاری حاضر نیست بخوردش

سمانه پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 06:24 ق.ظ http://daqqolbab.blogfa.com

وای خدای من! این همه نوع داره؟ بهشت چه خبره پس!

ای بابا بهشت رو که نگو این ها فقط کاهوست توی بهشت که دیگه بهشته

زهرا - گل بهشتی من پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:47 ق.ظ http://www.golebeheshtieman.niniweblog.com

ذائقه ادما خیلی با هم فرق میکنه.مخصوص اگه تفاوت جغرافیایی هم داشته باشن.احتمالا این مدل کاهوهایی که شما گفتین از مزه ش خوشتون نمیاد و من فکر میکنم اکثریت ماها خوشمون نیاد برای مردم اونجا لذیذ و دوست داشتنی باشه.نه؟

حق با شماست. ذائقه آدم ها متناسب با منطقه سکونت شون و آب و هواش متفاوت هست.
نمی دونم خودشون کدوم نوع رو بیشتر دوست دارن؟

hamechialie پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:44 ق.ظ http://hamechialie.blogfa.com/

سلام لیلی جون
مرسی از اطلاعات کاهویی
به نظرم ظاهر بعضی هاشون،حکایت میکرد از حال درونشون

یه مدتی برای کریا(پاکسازی) گیاهخواری میکردم برای همین سعی میکردم از گیاههای متنوعی استفاده کنم. پست ایندفعه شما منو وسوسه کرد برا بهار دوباره شروع کنم

سلام خانومی
خواهش می کنم از علاقه خرگوشی تون!
پس شما هم مجموعه ای گیاهان مختلف رو امتحان کردین و می تونین نظرات کارشناسی بدین

رشتاک پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:22 ق.ظ http://raddmehr435.blogfa.com

سلام
بعضیهاشو ندیده بودم خیلی قشنگ بودن در
آلمان هم مثل ابران سبزیهای صحرایی فصل بهار مثل کنگر و ........استفاده میشه

سلام
سبزی های صحرایی نمی دونم چی دارن ولی مزرعه دارها که خودشون محصولاتشون رو می فروشن شاید سبزیجات متفاوت هم داشته باشند

الهام دانشجو پزشکی پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 12:01 ب.ظ

به به چه عکسایییی عالییی بودن
ادرس جدیدم
http://man-mr-zendegi.blogfa.com

ممنون

گلهای زندگی من پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 04:16 ب.ظ httphttp://golhayezendegiyeman.blogfa.com/

سلام لیلی جان
واااااااااای چه سالادهای راستی اون سالاد شیراز یخودمون یه چیز دیگه هست مگه نه؟
ممنونم لیلی جان به خاطر اطلاعات خوبت
بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

سلام خانومی
سالاد شیرازی با آبغوره یه چیز دیگه است. احتمالا هم به ذائقه ما ایرانی های ترشی دوست سازگاره!
خواهش می کنم خانومی

شکوه پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 06:26 ب.ظ

وای که چه قدر سایتتو دوست دارم یه حس آرامشی ازت بهم منتقل میشه احساس می کنم خیلی آرامش روح داری
یه چیزی میگم اون سالاد دومیه تخم مرغش چرا اینجوریه وای یه جوری شدم نخوریشا فکر کنم فاسد باشه

از سالادها خوشتون اومده؟
شما لطف دارین خانومی. من کلا درجه بی خیالیم بالاست
من هم فکر کنم زیادی مونده باشه. چشم ما کلا سالاد بدون تخم مرغ می خریم

نیکی پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 06:29 ب.ظ

خیلی خوب بود... مرسی :)

نوش جان

زینب پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 06:51 ب.ظ http://www.bahary72.blogfa.com

.

فاطمه پنج‌شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:09 ب.ظ http://fat-h.blogfa.com

دوستم سلام. من هم آلمان زندگی می کنم. مطالبت مفصل و جالبه. من هم گاهی می نویسم اما نه به اندازه تو و به دقت تو. وبلاگت رو توی وبلاگم لینک کردم. برقرار باشی عزیزم.

سلام خانومی ،به به هموطن هم کشوری
ممنون از حس نظرت به وبلاگم. خوشحالم که با شما دوست شدم

زهرابانو جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 05:24 ق.ظ http://strolll.blogfa.com

چه پست سبز و خوشمزه و جالبی.
آدم به وجد میاد با این همه گزینه برای سالاد
از عکسایی که همیشه میگذارید ممنونم.

بفرمائید یک سالاد دور هم بخوریم
خواهش می کنم خانومی

فریب نخوردگان جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:46 ق.ظ

سلام
ممنون از اطلاعات بسیار جالبتون
من فکر نمی کردم این همه تنوع کاهو در دنیا موجود باشه

سلام
خواهش می کنم
من هم تا وقتی ندیده بودمشون تصوری از تنوعشون نداشتم

زیتون جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:50 ق.ظ http://zatun.blogsky.com

سیستم دنسروخ چیست؟ دنسروخ یا « سیستم خود درمانی بدن » ، سیستمی است بسیار ظریف و حساس و توانمند که در صورت جلوگیری از ورود سموم به بدن ، فرصت می یابد تا پسدادهای انبار شده در خون و سلولها راکه باعث سستی و ناتوانی آنها شده بود را دفع کرده و آنها را را تمیز و فعال نماید تا دوباره بدن به حالت طبیعی وسلامت خود باز گردد.
خوراکی های آغشته به موادسمی و شیمیائی مثل موز -گیلاس- سوسیس و کالباس و همبرگر و کنسرو و غیره - قند و شکر و شیرینی قنادی و نوشابه و هرچه شکر درآن بکاررفته نخوریم بجایش خرما- عسل - مویز - توت خشک - میوه های شیرین - نان برنجی بخوریم یا شیرینی که خودمان درمنزل با عسل بجای شکر درست می کنیم،بجای روغن های موجود دربازار از روغن کنجد برای سرخ کردنی استفاده کنیم وبرای پیشگیری از میگرن روغن زیتون بودار بخوریم ، اسپره خوش بو کننده نزنیم عطرطبیعی بزنیم ، وایتکس و جوهرنمک که بکارمی بریم درب وپنجره را باز بگذاریم تا موج وسونامی سرطان را که در راه است مهار کنیم ان شاء الله

زیتون جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:52 ق.ظ http://zatun.blogsky.com

گوجه فرنگی را رنده کنی بعد گل کلم وهویج اضافه کنی یک چاشنی خوشمزه ومفیدغذا میشه
البته ادویه مناسب ومورد علاقه ات هم میشه اضافه کنی به ان
کاش خبرنگاران تلوزیون ایران مثل تو بلدبودند گزرش قشنگ خوراکی تهیه کنند

کلا گوجه همراه اکثر غذاها خوشمزه است.
قشنگی از خود کاهوهاست من هیچ نقشی ندارم!

زیتون جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:02 ق.ظ http://zatun.blogsky.com

چقدرخوب که کاسنی رشدمیدهند
سبزی کاسنی سیدالبقول یعنی برترین سبزی است
که بیان شده هزاردرد را میبرد
وسبزی بهشتی بیان شده است
درایران لب نهرها ی جویبارها زیاداست ولی کسی توجه نمیکند
بفرموده امام صادقه گرم وخشک ملایم است یعنی ضد عفونت است یعنی پرکالری است که مانع عفونی شدن بدن درزمستان میشه

البته من مطمئن نیستم که واقعا کاسنی باشه چون این ترجمه گوگل هست

سایه جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 12:25 ب.ظ

آخی
کاش سالاد خور بودم تا اضافه وزن نمی داشتم
عکس شکلات نداری عزیزم؟؟

سالاد که خیلی خوشمزه است(با لحن گارفیلد بخون)
شکلات که اینقدر تنوع بسته بندی داره که باید براش یک کتاب نوشت!

haj sina جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 12:26 ب.ظ http://hajsina.blogfa.com

کاسنیه تلخش منو یاد جیگر زلیخاه انداخت

یعنی شما جگر زلیخا رو دیدین؟؟

shiva جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:36 ب.ظ http://www.pinel.blogfa.com

سلام خانومی
خدائیش چقدر اکتیوی ... باریکلا . با ذوق و پر از خلاقیت ... همین که اینها رو برای مخاطبیم می زاری و این طوری انتخاب موضوع و جمع اوری اطلاعات ... موفق باشی.

سلام خانومی
ممنون از حسن نظرتون. من که این صفات را در خودم در این سطح نمی بینم. دیدن سبزی و گل به آدم روحیه میده مخصوصا که به خوردنی هم مربوط بشه

shiva جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:37 ب.ظ http://www.pinel.blogfa.com

عزیزم برخی مطالب تو وبتون رمز گذاری شده یعنی چی رمز رو وارد کنید کدوم رمز؟

اون مطالب بیشتر خانوادگی است و خیلی مرتبط با آلمان نیست

نرجس جمعه 4 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:38 ب.ظ

سلام. . .دلمان برایتان یه ذره شده است. . . .هنوز هم خواننده ثابت هستیم ما . .

سلام
ای بابا چرا اینقدر کم رنگ هستید!
شماها که دور هم دارین خوش می گذرونید و خبرهای خوب خوب دارین

سیمرغ شنبه 5 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:17 ق.ظ http://janemoshtagh.mihanblog.com

خیلی باحال بود.حتی با دیدنش هم حس کردم خونم تازه شد.دستت طلا

قابل نداره. یک سالاد خوشمزه امروز خودت رو مهمون کن تا دلت هم تازه بشه

مریم سه‌شنبه 8 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:13 ق.ظ

لیلی کجایی که همش با هم سالاد بخوریم!؟!

من اینجام. فعلا باید تنها تنها بخوریم تا دوباره لشکر سالادخورها تشکیل بشه!!

نیلوفر پنج‌شنبه 14 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 06:41 ب.ظ

سلام
ممنون از اطلاعاتت لیلی جون
عکس های این پست باز نشد عزیزم

سلام
خواهش می کنم
عکس های پست های سال قبل هیچ کدوم باز نمیشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد